parallax background

Thema Mei: #summerready en waarom fitheid het hele jaar door belangrijk is

Eiwitten
juni 30, 2016
Discussie: Nieuwe leraren moeten scholen gezond maken
juni 30, 2016
 

Tuurlijk staat de zomer voor de deur en willen we ons enigszins comfortabel voelen op het strand.

Maar door opeens strikte sport- en eetregimen eropna te houden, dat is niet per se goed.

Waarom niet? Ik heb hier heel lang over nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat onze gedachten ons gek kunnen maken. Die eeuwige controle bewaren werkt alleen maar averechts. Het is heel simpel: je hebt maar één lichaam waar je het hele jaar door goed voor moet zorgen. En dan boek je ook uiteindelijk het beste resultaat. Zorg er gewoon voor dat je twee keer per week traint (boek hier een training!) en er een over het algemeen gezonde levensstijl op na houdt. Eet geen ingrediënten waarvan je de naam niet kunt uitspreken, wees lief voor de natuur en wees vooral ook IN de natuur. Wandel, beweeg, fiets!

parallax background

Be the fit person you want to be.

 
We moeten van alles

In deze maatschappij moeten we veel. Succesvol zijn bijvoorbeeld. Maatje 36 nastreven. Socializen. Gezond eten. Minimaal drie keer per week sporten. Een gezin onderhouden. En ga zo maar door. Maar wie bepaalt dit? Jij? Of de maatschappij? Het is de bedoeling dat jij naar je lichaam en geest luistert en er voor kiest wat bij JOU past. Daarom hanteren we deze maand een thema, genaamd #summerready. Waarin we je helpen te begeleiden naar een gezond en fit lichaam tijdens, maar ook NA de zomer. Het hele jaar door dus. Je hoeft helemaal niets, maar we kunnen je 100% garanderen dat jij je top voelt straks. Doe waar jij je prettig bij voelt en blijf dicht bij jezelf. Ook al is uit je comfort zone treden af en toe helemaal niet erg.

Kijk niet naar anderen

Bij LivePT streven we ernaar om jouw ultieme fitheid tot z'n recht te brengen. We maken - als jij dat wilt - een persoonlijk plan voor je. We trainen individueel met je of als je dat liever hebt in een groep. Je kunt thuis trainen via VirtualPT. Op het strand via Fitness op het strand of langskomen voor een vrijblijvend gesprek of advies. Wij zorgen ervoor dat je zeker #summerready wordt. Maar dan het hele jaar door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *