parallax background

LivePT Recept: Salade voor tussendoor

LivePT Recept : Bananenbrood
juni 30, 2016
LivePT Recept : Bananenpannenkoek
juni 30, 2016
 

Ken je dat?

Dat je een immense drang hebt om gezond te leven en te bewegen?

Nu probeer ik elke dag in balans te houden, maar ik werkte vanuit huis en tegen lunchtijd had ik trek in een salade. Niet elke dag hoor. Nee, ik kan ook best een warme maaltijd op. Of een desemboterham met avocado, kerrie, limoen en zeezout. Of een gepocheerd ei.

Maar toch wilde ik per se een salade. Tja, wat zou het worden? Ik koos voor de lekkerste variant

Ingrediƫnten

spinazie

schapenfeta

verse bieten

olijfolie

zeezout

parallax background

Een salade maken was nog nooit zo makkelijk!

 

You're welcome!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *