Ingrediƫnten
600 gram vis (in drie stukken)
30 gram amandelen, 30 gram hazelnoten, fijngehakt (of met een vijzel)
2 el kokosmeel of kastanjemeel (kastanjemeel is iets zoeter)
2 tenen knoflook, geperst
1 el tijm, fijngehakt
1 el salie, fijngehakt
1 el bosuitjes, fijngehakt
Rasp + sap van 1 citroen
4 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak toevoegen
Zo ga je te werk
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de fijngehakte noten in een bak amen met de olijfolie, knoflook, citroenrasp- en sap, kruiden en meel. Voeg een beetje zout en peper toe. Roer tot alles goed door elkaar is gehusseld. Bedek een overschaal met bakpapier of vet 'm in. Bestrijk de vis met het mengsel. Heb je het idee dat het nog iets te droog is, schenk er dan nog een beetje olijfolie overheen. Bak 'm zo'n 18 minuten en vervolgens nog zo'n 4 minuten onder de gril (houd de vis wel in de gaten, zodat 'ie niet aanbrandt). Eet ze!
Foto via: YouTube