LivePT Recept : Gepocheerde witvis

LivePT Recept : scrambled eggs met zalm
juni 30, 2016
AHA! Dus zo raak je het snelst buikvet kwijt
juni 30, 2016
 

Ingrediënten

1 eetlepel kokosolie

2 uien

2 tenen knoflook

125 ml groentebouillon

2 blikken gepelde tomaten of 500 gram verse tomaten zonder schil en pit

Peper

400 gram witvis

15 gram gehakte basilicum

Vis laat de mens zoals hij is.

 

Zo ga je te werk

Verhit een pan op halfhoog vuur.

Voeg de kokosolie, uien en knoflook toe en bak tot de ui zacht en glazig is.

De bouillon en tomaten toevoegen en kook voor 5 minuten.

Roer door de pan om de tomaten kleiner te maken en voeg peper toe. Laat het mengsel inkoken tot een dikker mengsel.

Leg de vis in de pan en kook de vis gaar, zorg dat de vis na ongeveer 2 minuten wordt omgedraaid.

Roer de gehakte basilicum door de saus. Maak de borden op.

Eet smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *