Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe artikelen

Wil jij ons team versterken met jouw verhalen, ervaringen of artikelen?


De personal trainers van LivePT hebben uiteraard dagelijks te maken met fysieke uitdagingen van clienten. De vraagstukken die hierbij vanuit de client besproken worden vormen de inspiratiebron voor de artikelen die terug te vinden zijn in de online catalogus. In de categorie 'trainen' worden de diverse actualiteiten besproken op het gebied van bewegingsvormen, blessure(preventie), diverse trainingsmethodieken, achtergrondinformatie, en uitleg omtrent trainen.
De diƫtisten en personal trainers van LivePT hebben dagelijks te maken met diverse vraagstukken vanuit hun clienten. Deze vraagstukken vormen vaak de aanleiding tot het voorzien in naslagwerk in dee online catalogus. In de categorie 'trainen' worden de diverse actualiteiten besproken op het gebied van bewegingsvormen, diverse methodieken, achtergrondinformatie, en uitleg omtrent trainen.
Diverse uitingen vanuit de huidige maatschappij zorgen voor interessante artikelen omtrent 'leefstijl'. Steeds vaker is dit een populair onderwerp en ziet men steeds meer het belang in van een gezonde leefstijl. Juist hierdoor zijn er verschillende opvattingen en onderzoeken omtrent de invulling van ieders leefstijl. Wat is hierin een juiste keuze? In deze categorie stellen we diverse theorien en onderzoeken ter discussie, delen wij onze mening en dagen wij de lezers uit hun ervaringen te delen.
In deze categorie wordt er dieper ingegaan op de methodiek van beweging, achtergrondinformatie over de functies van lichaam, geest, hormonen en dergelijke.