parallax background

Wij streven naar de top

Over ons

Wij geloven dat het benaderen van gezondheid vanuit 360 graden invalshoek leidt tot nieuwe inzichten, waarbij fysieke en mentale grenzen worden verlegd.

Er zoveel verschillende inzichten en visies over gezondheid en trainen dat je soms de weg kwijtraakt. Wij willen graag met ons magazine een duidelijke en eerlijke artikelen schrijven over deze onderwerpen. Ons platform biedt diverse auteurs de mogelijkheid vanuit hun perspectief te schrijven over gezondheid. Dit zal soms leiden tot controversiƫle artikelen maar dat is niet erg. We lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheid en staan open voor feedback.

Het verhaal

Onze passie is mensen te begeleiden naar een gezond en fitte leefstijl in een inspirerende omgeving.Wij geloven in jou, ervaren, onervaren, jong of oud, iedereen kan zich fysiek en mentaal ontwikkelen.

Fit&Health magazine is opgericht door de trainers van LivePT, gevestigd in de regio Haaglanden. Het coachen van klanten leverde zoveel vragen op over gezondheid, actieve en gezonde leefstijl, mind & body, voeding en recepten en reviews over trainingsmateriaal en kleding dat we hebben besloten om te starten met het online magazine. Wekelijks publiceren we artikelen waarin we gerelateerde actualiteiten delen, video tutorials en bepaalde trainingen tonen.

Fit & Health magazine


Wekelijks publiceren we achtergrond informatie over onderwerpen die gerelateerd zijn aan gezondheid, actieve en gezonde leefstijl, trainen, voeding en recepten. Onze interesses proberen we op een luchtige en duidelijke manier over te brengen. Onze blogs en artikelen komen voort uit recente actualiteiten, discussies, vraagstukken en/of (wetenschappelijke) onderzoeken. Deze diverse bronnen plegen wij raad of stellen deze ter discussie alvorens een artikel te publiceren. Het kan voorkomen dat er opiniestukken op onze website wordt geplaatst, dit is op titel van de auteur. Wij staan altijd open voor suggesties, reacties, meningen en opmerkingen, die je met ons kan delen via de contactpagina of social media.

Klik op de onderstaande link voor suggesties en opmerkingen.

Alvast dank.

Contact

Onze auteurs


Martijn van Delft

Martijn is in het dagelijks leven mede-eigenaar van personal training studio LivePT in Wassenaar. Hij schrijft voornamelijk over trainen, bewegen en leefstijl.


Miriam Hanzen

Miriam is fysiotherapeut en Jin Shin Jyutsu beoefenaar vanuit deze ervaringen schrijft artikelen over blessurepreventie, herstel en energie. Haar open blik zal je verrassen.


Chris Nolles

Chris is al meer dan 10 jaar personal trainer. Zijn interessegebied is zeer breed van fysieke training tot gezonde voeding. In zijn artikelen zal je verdieping vinden die al tijden zocht.


Marcel vd Zon Brouwer

Marcel heeft in het verleden gevoetbald en is personal trainer geworden. Deze ervaring gebruikt hij om interessante artikelen te schrijven.Joris Janssen

Joris is personal trainer, hij schrijft voornamelijk over trainen, voeding en actuele nieuwsitems gerelateerd aan gezondheid. Hij is kritisch en enthousiast.


Nathalie Minnebo

Nathalie is de drijvende kracht achter Fit&Health magazine. Ze schrijft graag over voeding, training, leefstijl en deelt heerlijke recepten.


Ben jij onze nieuwe auteur? Stuur je cv via ons contactformulier.


Ben jij onze nieuwe auteur? Stuur je cv via ons contactformulier.