parallax background
Waarom drinken uit een koperen beker bijzonder gezond voor je is
juni 30, 2016
Over Virtual- en LivePT en mijn lifestyle reis
juni 30, 2016
 

Er komt een moment dat je denkt 'Mijn hemel, waar ben ik in vredesnaam aan begonnen?'.

Dat moment hebben we allemaal en dat is prima. De ene dag ben je gewoonweg fitter dan de andere. Het kan te maken hebben met je cyclus, met een griep die heerst, met een zwaar weekend of gewoon omdat je even net ietwat te veel stress hebt op je werk. Maar, dit laat je er natuurlijk niet van weerhouden om toch een training te doen! Sterker nog, je voelt je stukken beter ernaar.

Maar om nog even terug te komen op dat ene moment, dat je de bijl erbij neer wilt leggen en wilt schreeuwen: 'zoek het allemaal uit!'. Dat moment ja. Je moet je erdoorheen pushen. Kom op, you can do it!

En daar LivePT en VirtualPT houden van krachten bundelen, geven we je graag wat tips. Dus als je dat stukje motivatie wel kunt gebruiken, lees dan even verder en pas de tips bij elke training toe. Je bent steeds een stukje dichterbij je doel dus houd nog even vol!

training LivePT

parallax background

Be stronger than your excuses!

 
#NO 1. Denk in stukjes

Denk dus niet: 'Ah nee, ik moet nog 50 minuten!' Maar deel de training in stukjes op. Denk in sets en kijk niet verder dan je neus lang is. Bij elke gedane set, ben je een stuk dichterbij het einde! GOOD JOB!

#NO 2. Kijk niet naar de timer

Bij de GroupPT van LivePT gebruiken we inderdaad een timer. Handig voor de trainers, maar kijk er liever niet op als je een 'heavy day' hebt. Waarom niet? Omdat je A: uit je ritme gaat hierdoor (je moet blijven focussen!) en B: de tijd lijkt alleen maar langzamer te gaan. Geen goed idee dus.

#NO 3. Herhaal een zin die motiveert

En denk dan vooral niet aan hamburgers of wijn, maar geloof in je motiverende zin. Als ik train vind ik het heel prettig om te zeggen - oké in ieder geval te denken, want ik zeg meestal dat ik het allemaal niet normaal vind - 'Kom op, je bent toch geen watje! Wil je een gezond en sterk lichaam? KOM OP DAN!' Watje...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *