parallax background
steak tagliata
LivePT recept: Biefstuk tagliata
augustus 2, 2016
Deze documentaire heeft me aan het denken gezet
augustus 5, 2016
 

Afgelopen week was ik bij het te gekke PR-bureau 'The Gardeners' die onder andere het welbekende, favoriete LivePT-sportmerk 'Under Armour' hebben. Toen ik net bij LivePT trainde, kreeg ik een t-shirt van het betreffende merk. Hier heb ik in getraind, in hardgelopen en zelfs yoga in beoefend.

Ik moet toegeven, ik ben een sucker voor sportkleding. Ik zie het als een aparte garderobe bestaande uit verschillende soorten schoenen, leggings, broeken, tops en jacks. En ieder merk profileert zich weer op een andere manier. Toch ben ik zeer tevreden over Under Armour, omdat de designs stijlvol, maar niet te schreeuwerig zijn en hun stoffen zijn technisch goed onderlegd. Zo reguleren ze je lichaamstemperatuur en houden ze je warm wanneer het nodig is en cool wanneer je lichaam daarom vraagt. Lang verhaal kort: ik kreeg een paar hardloopschoenen mee en ik zette het op een loopje.

parallax background

 

De resultaten

Laten we eerst beginnen bij het uiterlijk. Ze zijn wit met zilver en blauw en zijn voorzien van ventilatie openingen aan beide zijkanten. Ze liggen aangesloten om de voet - ik heb hele smalle voeten, dus dat is fijn! - en het voelt net of je op gelkussens loopt. Hup even naar buiten dan maar.

Tuurlijk, het zijn nieuwe schoenen, dus je moet ze altijd eerst even laten wennen aan de vorm van je voeten en de manier waarop je loopt. Ik loop 5 kilometer en na deze meters zitten ze nog steeds goed. Geen veters die los zijn gegaan of kramp tussendoor. Het is dat ik daarna ging douchen, maar ik zou er zo nog even op kunnen lopen.

Sterker nog, nu ik dit schrijf heb ik ze gewoon aan. Omdat ze comfortabel zijn, licht, maar er vooral ook erg goed uitzien. Ik moet zo op de fiets door heel Amsterdam crossen, dus why not?! Ik ben overigens ook heel benieuwd naar de yogakleding, maar dat horen jullie later!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *