LivePT recept: Biefstuk tagliata

WORKOUT OF THE WEEK 31
augustus 1, 2016
voeten positie Romanian deadlift
LivePT review: Under Armour hardloopschoenen
augustus 4, 2016
 

Steak of biefstuk Tagliata; het heeft niets te maken met de bekende lintpasta 'tagliatelle', maar het betreft hier gewoon een stuk, sappig en mals vlees met enkel wat salade. En eigenlijk parmezaanse kaas, maar dat doen we nu niet, want: paleo-proof.

Ingrediƫnten naar gelang het aantal personen (it's up to you!)


- Biefstuk
- Rucola
- Pijnboompitten
- Olijfolie
- Peper en zout
parallax background

Deze maaltijd zit vol vezels, vitaminen en gezonde vetten!

 

Zo ga je te werk

1. Verwarm de olijfolie of boter in een grillpan en leg hierin de biefstuk voor 3 minuten. Kruid de biefstuk met zout en peper en draai om.
2. Bak ook deze kant 3 minuten lang en kruid deze vervolgens ook met zout en peper. Uiteraard ligt het eraan hoe je je biefstuk wilt, maar dit is ongeveer medium rare.
3. Was de rucola en droog deze, leg een flinke handvol op het bord.
4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze gaan ruiken en kleuren.
5. Snij de biefstuk in plakken van 0,5 cm en leg deze op de rucola.
6. Strooi de pijnboompitten eroverheen en besprenkel met wat olijfolie.

Optioneel


Voeg wat tomaatjes toe aan de salade of maak zoete-aardappelfriet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *