parallax background
man slapen
Interessant: dit doet je lichaam wanneer je slaapt
augustus 7, 2016
LivePT recept: kokos-zoete-aardappelmuffins tegen ontstekingen
augustus 9, 2016
 

Laatst trok ik mijn hardloopschoenen uit de kast en ging ik er even goed voor zitten; ik heb het over het strikken van m'n veters. Meestal besteed ik er geen aandacht aan, maar toen dus wel en ik kwam tot de ontdekking dat er een extra vetergat naast het bovenste gat zit. huh?

En dat zit er dus niet voor niks. Het is namelijk juist goed om dit vetergat te benutten!

parallax background

 
Want hoe irritant is het wanneer je continu ruimte hebt tussen je hiel en je schoenen, hoe strak je ze ook aantrekt. Heel irritant. Maar daar zijn dus die extra vetergaten voor bedoeld! In een video van Illumiseen wordt uitgelegd waarvoor ze zijn. Door de veters op een bepaalde manier door de extra vetergaten te halen, zitten je hardloopschoenen beter aangesloten rond je voet. Nooit meer blaren. Bedankt voor deze briljante tip! Bekijk de video maar even.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *