parallax background
Over Virtual- en LivePT en mijn lifestyle reis
juni 30, 2016
Magnesium tekort
juni 30, 2016
 

Ik heb als kind nooit echt gesport.

Ik heb als kind nooit echt gesport. Omdat ik in de binnenstad opgroeide en het niet zo lekker buiten spelen was. Maar ook omdat mijn ouders nooit op een plek zaten en ik veel onderweg was met ze in het weekend. Bij de gym werd ik uiteraard als laatst gekozen en mijn moeder zei dan altijd: "ach kind, dat is niet erg. Jij bent goed in muziek maken."

Van mijn hele jeugd kan ik me maar één mooi sport momentje herinneren. Ik deed mee aan een voetbal toernooi tussen verschillende scholen en ik zat bij het aller slechtste team. Wedstrijd na wedstrijd scoorden we niet één keer. Ik ontweek vaak de bal omdat die met zo'n snelheid op me afvloog dat ik maakte dat ik wegkwam. Of ik kreeg een kaart voor 'hands'. Ik was gewoon wat beter met mijn handen dan met mijn voeten. Tot die ene wedstrijd waarbij mijn vadertje stond te kijken aan de zijlijn. Per ongeluk pakte ik de bal af van het andere team en schoot hem met een rotschop midden in het kruis van het doel. Je had mijn vaders gezicht moeten zien. Uitzinnig was hij, van het mooiste doelpunt dat hij in zijn leven ooit gezien had.

parallax background

A LIFESTYLE CHANGE BEGINS WITH A VISION

 

Naarmate ik ouder werd voelde ik dat het belangrijk was om wat fitter te zijn. Ik wilde graag een betere conditie maar ook gewoon lekker strak in mijn vel zitten. Ik heb een goede dosis discipline en begon verschillende sporten te proberen maar zodra het lastig werd omdat mijn conditie er niet tegen opgewassen is stopte ik er weer mee. Het is niet dat ik geen uithoudingsvermogen heb maar ik vond het gewoon eng om over mijn eigen grenzen heen te gaan.

Muziek maken, optreden en de hele business eromheen vergen veel energie, vaak op vreemde tijdstippen. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel feesten en een niet heel inspirerende lifestyle.

Als toeval zou bestaan ontmoete ik daardoor, precies op het juiste moment, Chris van LivePT. Ik had meteen het gevoel dat dit iemand is met een hoop kennis, gezond verstand en inlevingsvermogen. Iemand die ik nog niet ken en daardoor misschien wel mijn grootste angst aan durf bloot te geven: Ik ben bang om echt te sporten.

Deze week begin ik met mijn eerste personal training en GroupPT™ training. Nu al een overwinning.Britt Pols

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *